donderdag 3 maart 2022

De stand van zaken per 14 februari 2022

Het is al weer een tijd geleden dat ik iets over de voortgang geschreven heb. Dat komt omdat het proces me zoveel energie kost dat ik nauwelijks toe kom aan bloggen. 

Ondertussen gebeurt er natuurlijk wel van alles want de werklui gaan wel door.

  1. De installateur van Alliander (Van Gelder) heeft geschouwd en de meterkasten en leidinggoten zijn goedgekeurd. Begin maart willen ze de nieuwe nutsvoorzieningen aanleggen. Maar door Corona kan dit wel (nog meer) uitgesteld worden.
  2. Op alle verdiepingen is vloerverwarming geïnstalleerd door JK vloerverwarming.
  3. Viking Liften heeft de lift opgeleverd. 
  4. De installaties voor verwarming, ventilatie en tapwater zijn door Installatiebedrijf P.Voss grotendeels aangelegd. Het meeste pijp- en leidingwerk is klaar, de cv-ketels moeten nog aangebracht worden evenals de energiemeters.
  5. Het nieuwe trappenhuis is voorzien van elektra en grotendeels afgetimmerd. Stucwerk en tegels op de bordessen moet nog.
  6. Aan de zolderverdieping wordt hard gewerkt. Deze is al grotendeels geïsoleerd en de elektra is aangelegd op de stoppenkast na. We hebben voor de badkamer en voor de slaapkamer glas-in-lood schuifdeuren aangeschaft bij Frans Damen, Historische en Retro Bouwmaterialen. Er is een schoorsteen gemaakt voor een houtkachel door Boddeke.
  7. De ontbrekende schouw op de beletage is in oude glorie hersteld door Ambiance Natuursteen
  8. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een IKEA keuken die voor een groot deel klaar is. De keukens komen overigens niet van IKEA, maar van Marktplaats. Er moeten nog tegels op de muur en een blad erin.

Drie nieuwe meterkasten in het souterrain


Vloerverwarming in het souterrain


Nieuwe leidingen op de beletage


Schouw op de beletage (let niet op de rommel)



Isolatie van de zolder



Keuken op de tweede verdieping


Liftdeur op steeg-niveau

Aftimmering en elektra in het trappenhuis


Geen opmerkingen:

Een reactie posten